Prof. Crister S. Garrett (1962 - 2019)

20198Mar
Submitted by webmaster on Fri, 03/08/2019 - 19:07

It is with great sadness that we announce the passing of Prof. Crister S. Garrett. We have lost a wonderful colleague, a dear friend, and an outstanding scholar. Prof. Garrett joined American Studies Leipzig in 2003, bringing a clear vision and a unique energy that transformed and shaped the institute in the years since. His passing presents an immeasurable loss to the institute, to the students, and to the larger community. We will miss him so much.

Mit Bestürzung und großer Traurigkeit haben wir erfahren, dass unser Kollege Prof. Dr. Crister S. Garrett am 6. März nach schwerer Krankheit verstorben ist. Wir trauern um einen wunderbaren Kollegen, Freund und exzellenten Wissenschaftler. Prof. Garrett war seit 2003 Professor für amerikanische Kultur und Geschichte und hat das Institut in den Jahren seines Wirkens entscheidend geprägt. Sein Tod ist ein großer Verlust für das Institut und alle Studierenden. Er wird uns sehr fehlen.